distrigaz, nord, instalatii, gas, centrale termice, montaj

YOUR SAFETY IS OUR DUTY
0232.477.977
0753.94.16.44
0723.78.39.92
About us Services Products Portfolio Testimonials Contact
Welcome to Distrigaz Nord!

Distrigaz Nord este o companie autorizata in domeniul proiectarii, executiei, verificarii si reviziei instalatiilor de gaz metan.Dispunem de specialisti cu experienta in domeniul gazelor naturale pentru a putea rezolva in cel mai scurt timp si  la cel mai bun raport pret/calitate orice solicitare.

Totodata, pentru o buna informare a dumneavoastra, viitorii nostri clienti, va aducem la cunostinta ca. Compania Distrigaz Nord Srl nu este una si aceeasi cu fosta Distrigaz Nord SA, proprietate a Statului, si care in urma procesului de privatizare, a fost achizitionata de E-ON Romania.Fiecare client va beneficia de o solutie personalizata, in functie de necesitatile si caracteristicile locuintei sale. Scopul nostru este sa promovam echipamente si tehnologie  care sa asigure confortul clientilor nostri, prin  aplicarea unor solutii practice si inovatoare.

Au trecut 2 ani de la infiintarea firmei, si la aceasta ora dispunem de sucursale deschise in toate judetele tarii.Toata aceasta dezvoltare s-a facut cu multa munca si profesionalism.

Terms and conditions Newsletter Authorizations
distrigaz, nord, instalatii, gas, centrale termice, montaj